Close
Netherlands, 7534 AC Enschede Gronausestraat 833
+31614811122 info@jobderuiter.nl

Over Job

Ik ben Job de Ruiter en schermen is mijn passie. Ik ben geboren op 15 januari 1998 en getogen in Haarlem. Op mijn 10e volgde ik een introductiecursus schermen en ik was direct enthousiast! Na een half jaar speelde ik mijn eerste toernooi en al snel volgden ook toernooien in het buitenland. Op mijn elfde kwam ik in de Nederlandse selectie en trainde ik vijf keer per week, deed ik aan krachttraining en kreg ik privéles van mijn trainer (maitre) Jeroen Divendal bij de club Holland Schermen.

Mijn mooiste resultaat is brons op het EK in Maribor 2015. Ik zat toen heel dicht bij de finale. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Ik werkte hard om de allerbeste te worden. Dit doe ik samen met mensen om mij heen die mij helpen en ondersteunen op weg naar de top. Van oktober 2016 tot juli 2017 zat ik in Italië bij de club A.S. Comini 1885 voor een trainingsstage bij de bondscoach Andrea Borella.

Het combineren van topsport en studie is een hele puzzel, en is helaas niet meer op te brengen. Lees hier meer over in mijn laatste blog.

AS Comini 1885

Mijn skills

TECHNIEK
0%
STRATEGIE
0%
CREATIVITEIT
0%
TREFZEKER
0%

TESTIMONIALS

Wat mensen zeggen over Job de Ruiter

Job is een getalenteerde schermer die hard werkt om zijn droom van de Olympische Spelen waar te maken. Het is uitdagend en inspirerend om hem op deze sportieve reis te mogen begeleiden.

Job is een belofte voor de toekomst. Hij toont aan dat hij op het hoogste niveau kan scoren. Job onderscheidt zich door een groot creatief vermogen en trainingsarbeid. Hij is een doorzetter en daarmee komt hij ver!