Close
Netherlands, 7534 AC Enschede Gronausestraat 833
+31614811122 info@jobderuiter.nl

Afgelopen weekend was de Löwe von Bonn, een World Cup voor senioren in Duitsland. Een mooie oefenwedstrijd voor mij. Ik kwam niet zo fijn terug uit het Franse Aix-en-Provence vorige week. De Löwe von Bonn kwam er vrij kort achteraan, dus de motivatie was wat minder. Gelukkig heb ik in Bonn een redelijk goede poule geschermd. In de eliminatie was ik niet op mijn sterkst. Ik kwam de Ierse Stephen Brown tegen en moest het afleggen met 12-15.

Met het equipe kwamen we zondag alweer tegenover Korea te staan. Het was erg moeilijk: de Koreanen waren erg goed die dag en wij schermden iets minder goed. Het lukt mij al steeds beter tijdens de wedstrijd minder op het resultaat te letten en gewoon te schermen. Ik heb weer meer zin gekregen om te trainen en had ook meer plezier in de wedstrijd. En dat is fijn, want deze vrijdag gaan we al weer door naar de World Cup Junioren in Terassa (Spanje)!