Close
Netherlands, 7534 AC Enschede Gronausestraat 833
+31614811122 info@jobderuiter.nl

Beste fans,

Jullie hebben ongetwijfeld de radiostilte gemerkt in de afgelopen half jaar. Tijdens het NK vorig jaar april behaalde ik een 8ste plek. Ik heb daarna mijn studie bouwkunde gestopt. Momenteel doe ik VWO bij de VAVO (voortgezet onderwijs voor volwassenen) en hoop ik dit jaar de startkwalificaties te behalen voor een andere studie na de zomer.

In 2018 startte ik mijn eerste seizoen bij de senioren. Het begon in september met Sista (Amsterdam): 22ste. Daarna was Kopenhagen aan de beurt: plaats 38. In oktober ben ik naar Burgsteinfurt geweest, waar ik een 15e plek behaalde. Een week later eindigde ik op een 29ste plek in Parijs; een best goed resultaat op dit toernooi! Een maandje later in Bonn ging het niet goed: individueel op plek 210 en 25te met het team. Wisselende resultaten dus.

Ik stop met schermen

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met (wedstrijd-) schermen. Door de wedstrijden had ik veel last van stress (zowel sportief, de combinatie met studeren en financieel) en kreeg ik er steeds minder plezier in. Voorlopig pak ik het wapen even niet meer op, maar ik sluit niet uit dat ik ooit nog in de sport terugkeer.

Sponsoren en fans; bedankt voor al jullie berichtjes en steun in de afgelopen jaren! Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag je altijd contact opnemen.

Sportieve groet,

Job de Ruiter

 

Donaties

Ik dank de mensen die al gedoneerd hebben voor dit jaar. Ik kan mij voorstellen dat je teleurgesteld bent dat ik jouw donatie voorlopig niet meer ga gebruiken. Daarom wil ik je de volgende opties voorleggen:
  • Ik stort de donatie terug op jouw rekening; of
  • Jouw donatie komt ten goede aan een andere atleet met talent die ook alle support kan gebruiken
Graag hoor ik voor 28 februari wat je wilt dat ik met jouw donatie ga doen. Verneem ik niets van je, dan gaat de donatie naar een andere atleet. Willen jullie zelf eventuele automatische incasso’s stopzetten bij jouw bank?